Een handige visuele hulp om de navigatie makkelijker te maken, Meer plezier en veiligheid, vooral voor personen met beperkt kleuren zicht.

Wel 8% van alle mannen en 0.5% van alle vrouwen zijn rood/groen kleurenblind. Voor hen is het ingewikkeld om goed onderscheid te maken tussen verschillende navigatie markeringen op grotere afstand, goed onderscheid tussen rode en groene markeringen te vinden en om de juiste kleur van verlichting te bepalen en van lichtboeien en vuurtoren secties. Tevens kan het moeilijk zijn om verschillende lijnen en symbolen op de kaart te onderscheiden.


Plaats de filters naast elkaar en houd de
SEEKEY voor één oog (of voor een verrekijker) en sluit het andere oog. Verplaats de SEEKEY, om wisselend door het rode en groene filter te kijken.

 

·        Rood is alleen zichtbaar door het rode filter (het filter met de Ronde hoeken).

·        Groen is alleen zichtbaar door het groene filter.

·        Wit is zeer duidelijk zichtbaar door zowel het rode als het groene filter.


 

Ook personen met goed kleurenzicht hebben baat bij het gebruik van de SEEKEY om navigatie verlichting en lichten op grote afstand, of bij slecht zicht toch duidelijk te onderscheiden.

Natuurlijk is de SEEKEY niet alleen op zee bruikbaar maar ook in het dagelijkse leven.

SEEKEY is weersbestendig en word geleverd met een gedetailleerde Engelse instructions for use (Nederlands: Gebruiksaanwijzing, : Duitse: gebraushsanleitung, Finnish: käyttöohjeen, French: mode d'emploi).

Dealerlijst       Prijslijst

Terug naar Boven.

Terug naar Index.

Wenst u meer informatie over deze en andere producten? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen.
Fax: 084-8712304, Tel: 06-46004363, E-mail: VriCon@planet.nl